Bijzonder anders dan anders, anders dan anderen

Bijzonder, anders dan anders, anders dan anderen

Voorbeelden:   “een bijzondere vrouw”, “een bijzondere gebeurtenis”. Synoniemen:   ongewoon, apart.

In het energetische werk waar ik mij in mag  manifesteren, word ik toch als een “bijzonder” mens gezien. Als je mensen voor het eerst ontmoet en je vertelt niet dat je je in het spirituele werkvlak begeeft, reageren mensen anders dan als zij weten dat je een medium bent.

Als medium word je toch als bijzonder gezien; ik merk dat mensen zich terug trekken. Als ik mij dan gedraag net zoals anders, krijg  ik onder andere opmerkingen als: “maar je bent heel gewoon en je hebt ook best humor”.

Ja, ik ben ook maar een gewoon mens en heb humor, ik heb het geluk of ongeluk –  het is maar hoe je het bekijkt-  dat ik contact heb met kosmische energie.

Tussen komisch en kosmisch zit maar één letter verschil.

De kosmische wereld is vol humor , de humor uit de kosmos is vol liefde en nooit denigrerend. Mijn gidsen zijn gelukkig ontzettend normaal en staan met beide benen op de grond. Ook een leuke woordspeling trouwens , zij staan met de beide benen op de grond, terwijl ik weet dat zij uit de kosmos komen. Maar zo ervaar en voel ik dit,  Ik ben blij dat ik begeleid wordt door mijn  humorvolle gidsen; zonder deze humor zou ik geen energetische werk kunnen doen…..

Wat is dan die energetische , bijzondere energie?

Energetische energie is zo oud als de mensheid zelf. Maar wat is het nu eigenlijk?

Alles is energie! Het menselijk lichaam, de natuur, de dieren, de huizen, de tafel waar je aan werkt, de stoel waar je op zit. De muziek waar je naar luistert, de voedingsmiddelen die je tot je neemt. Het contact dat je maakt, de aanraking van anderen. De lucht die je inademt, het water in de zee. Dingen die je weet en denkt. Alles wat waarneembaar is, maar ook alles wat niet waarneembaar is met fysieke zintuigen. Alles is energie en alles heeft een andere , eigen samenstelling, een eigen frequentie, een eigen vorm of patroon

Energetische energie wordt ook wel paranormale energie genoemd. Het zijn termen die we tot nu toe allemaal wel eens hebben gehoord. Simpel gezegd is energetische energie het overbrengen van kosmische of universele energie, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat.

Waar komt die energie vandaan? Voor de één is het afkomstig uit de kosmos, de ander ervaart het als Goddelijke energie en een derde noemt weer de Bron. Het maakt niet uit welke naam er aan gegeven wordt, belangrijk is wat ermee gedaan wordt.

Tijdens een ontmoeting maak ik gebruik van innerlijke waarneming, terwijl ik met beide voeten stevig op de aarde sta. Ik maak via mijn gidsen contact met jouw innerlijk weten;  dat is misschien bijzonder maar voor mij doodgewoon: ik voel, ervaar en deel mijn waarnemingen met jou.

Een paar opmerkingen van één van mijn collega’s zijn: “best handig zo’n hobbyheks”, of, als we op onze werkplek binnenkomen: “hai Thee, hoe is het met mij? “

Kijk, dat vind ik nu bijzonder , dat deze opmerkingen geplaatst worden en ik als gewoon gezien word!

Dus ja, bijzonder is voor mij heel normaal!

www.thekla-eva.nl