Vervloekt

Vervloekt

In mijn leven als indiaan was ik vervloekt door de sjamaan van de stam van Wana Chiwa . De sjamaan had een hekel aan vrouwen en deed er alles aan om de vrouwen te kleineren en ervoor te zorgen dat zij niet beter werden als zij ziek waren. Hierin werd hij gesteund door Running Fox.

In dat leven had ik een dochter en omdat ik jong gestorven ben, is zij in mijn geboortestam opgevoed door mijn toenmalige moeder . Mijn toenmalige moeder is nu de hoofdgids van mijn dochter in dit leven.

Toen

Ik draaide mij om naar de sjamaan; hij keek mij vals aan en zei: je stamleden kunnen je niet meer helpen, wij gaan samen de strijd aan en die ga jij verliezen . Hij gooide een bal van groen licht naar mij en  ik stapte opzij. Hij gooide direct nog een bal van licht naar mij  en deze dreigde mij te raken. De sjamaan lachte vals en vervloekte mij,  maar omdat de Witte Wolf bij mij stond kon hij mij niet raken; ik werd beschermd door de wolf.

Ik werd vervloekt door de sjamaan in dat leven maar hij kon mij toen  niet raken. Omdat hij mij niet kon raken en omdat mijn dochter in dat leven mijn werk voortzette, werd hij nog vastberadener:, hij beet zich erin vast en mijn dochter zou moeten sterven door de vervloeking die hij over mij had uitgesproken. Dat is hem niet gelukt , hij stierf eerder dan mijn dochter in dat leven.

Het nu

Vanaf het moment dat mijn dochter zich kan herinneren, is er een oude vrouw om haar heen. Ze was nog maar net twee jaar oud toen ze vertelde dat er  s’nachts een oude vrouw bij haar kwam.

Wist ik veel wie dat was , ik was nog totaal onwetend in het spirituele werk en liet het maar zo. Ik geloofde wel dat deze vrouw (als die al bestond) geen kwaad in de zin had.

Toen mijn dochter een jaar of zes was vertelde ze dat ze opdracht kreeg van een man die s’nachts bij haar kwam, om zelfmoord te plegen door uit het raam te springen. Ik heb haar altijd geloofd ondanks dat ik nog steeds niets  “zag” of “hoorde”; dat kwam pas vele jaren later.

Ik werd toen wel heel erg boos en heb de man die haar deze opdracht gaf weggestuurd. Hij was toen ook weg, want mijn dochter had het er niet meer over.

Op dit moment en in dit leven wordt mijn dochter geïndoctrineerd door een stem in haar hoofd en ze vertelde vanavond dat er een man in haar slaapkamer stond en haar opdrachten gaf dat ze zelfmoord moest plegen. Ik kon het bijna niet geloven en zag onmiddellijk de sjamaan die in mijn boeken voorkomt. Ik wist ook onmiddellijk dat de sjamaan zijn vervloeking die naar mij toe gericht was op haar wilde verhalen.

Ik nam haar mee naar mijn praktijkruimte en we hebben het volgende meegemaakt.

Ik pakte een stuk labradoriet en gaf dit aan mijn dochter, deze steen zou haar beschermen tegen negatieve energie.

ik vroeg haar: waar is de man nu?

Hij staat achter je mam; ik ken deze man ergens van.

Wat doet hij? vroeg ik (terwijl ik voelde dat hij mijn keel wilde dichtknijpen).

Hij wil je kwaad doen , hij wil je keel dichtknijpen.

Lukt dit hem? vroeg ik.

Nee, dit lukt niet omdat jij sterker bent.

Ben ik sterker of lijkt dat zo?
Jij bent sterker.

Deze man is de sjamaan uit de stam uit het leven dat wij als indiaan hebben geleefd, vertelde ik, en omdat hij mij niet kon vervloeken heeft hij jou uitgezocht, hij wilde dat je zou sterven zodat ik de rest van mijn leven een schuldgevoel zou hebben en zou sterven met een groot schuldgevoel over jouw dood.

Maar als jij vervloekt bent dan hoeft hij mij toch niet lastig te vallen?

Dat doet hij wel omdat hij mij wil kwetsen, maar je wordt goed beschermd, kijk maar.

Op dat moment kwam mijn moeder uit het leven dat ik als indiaan had geleefd, naar voren; ze legde een hand op de schouder van mijn dochter en ik zag hoeveel ze van mijn dochter hield en ik wist dat dit de hoofdgids van mijn dochter was.

Je hoeft niet bang te zijn , de steen beschermt je, voel maar .

Dit is heel raar, de man kan mij nu niet meer raken en ik hoor hem niet meer.

Ondertussen bedacht ik mij hoe ik deze sjamaan uit haar leven zou krijgen en in één flits zag ik dat de vrouwenkrachtkring waar ik in mijn leven als indiaan in toegetreden was om mij heen komen.

Ik sprak: ik roep de vrouwenkrachtkring aan en ik vraag jullie om mij te helpen deze man naar de Grote Geest te brengen.

Onmiddellijk werd de kamer  gevuld met de enorme kracht van de vrouwenkrachtkring , zij omringende sjamaan en hij kon geen kant meer op.

Ik vroeg of de sjamaan naar de Grote Geest wilde gaan, maar hij weigerde.

Ik zag dat de vrouwen van de krachtkring in een tunnel van licht aan beide zijden van de tunnel gingen staan en ik zag dat de gids van mijn dochter (mijn toenmalige moeder)  de sjamaan samen met Wana Chiwa naar de tunnel bracht.

De vrouwen begeleidden de sjamaan naar het licht en daar loste hij op.

Ik vroeg of mijn dochter de sjamaan nog hoorde en zag.

Het is zo raar mam, ik ben nu heel erg moe, maar ik ben ook leeg in mijn hoofd.

Als je maar ooit voelt dat je door iets of iemand belaagd wordt, neem dan de steen in je hand en je weet dat je beschermd wordt, je roept mij aan in je hoofd en mijn energie komt je kant op en je wordt onmiddellijk geholpen, vertelde ik haar.

De vervloeking van de sjamaan die voor mij bedoeld was, is opgeheven en mijn dochter weet nu door dit alles wie haar hoofdgids is en wat zij voor haar kan betekenen.

Ik wist niet dat de vervloeking die voor mij bedoeld was zo’n kracht zou kunnen hebben en ik heb ook niet kunnen bedenken dat dit nog zoveel jaren later kon doorwerken.

Intens dankbaar voel ik mij, voor de hulp van de vrouwenkrachtkring en de gidsen van mij en mijn dochter, en trots op mijn Indiaanse voorvaderen.

www.thekla-eva.nl