Social Media

Ieder kind heeft recht op eten.

Vanmorgen ontving ik het verzoek van één van mijn FB vrienden of ik voor zijn verjaardag geld wilde storten voor de organisatie NO KID HUNGRY
Wat een bijzonder nobel gebaar. Ik dacht ik heb via Futurenet geld op mijn Netellercard laten storten, en toen met de Netellercard tien dollar gestort. Ik blij met het geld wat ik bij Futurenet verdien en NO KID HUNGRY blij dat ik met 10 dollar 100 maaltijden aan kinderen kan laten verstrekken.

Zoals ik al schreef ieder kind heeft recht op eten.
...

View on Facebook

Ik wens jou een jaar om je wensen uit te laten komen in stil vertrouwen op alles wat het leven je brengt.

2019 is een drie jaar uit 12
1+2= 3 De Keizerin
De Keizerin is verbonden met het dierenriemteken Tweelingen.
Mercurius is de planeet die het teken beïnvloed.

Tweelingen is verbonden met communicatie, ik communiceer wel/ ik communiceer niet.
De Keizerin kan worden beschouwd als een incarnatie van moederliefde, zij is het symbool van de weldoenster (Venus) .

2019 staat in het teken van Transcendentie of overstijgen van de mens. Het Universum zal meer en meer begrepen worden en er zal vanuit Hogere macht verwacht worden dat wij allen een stapje terug doen zodat wij in en Hogere staat van Zijn komen. Het vermogen je IK BEN , onbegrensd te leven, om alle barrières te doorbreken, hoger energieën te ervaren, in alle vrijheid je natuur te beleven. We zullen gaan merken dat er steeds meer problemen komen met alles wat met zuurstof te maken heeft. De luchtvervuiling zal in 2019 een grote rol gaan spelen. Dit zal leiden tot grotere longproblemen, onze longen spreken “woorden zijn slechts woorden, alleen de inhoud telt”. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat communicatie in het breedste zin des woords niet open en transparant zal zijn.
Dit zal resulteren dat de mensheid met vereende krachten een nieuwe leefomgeving wil gaan creëren.
Deze Keizerin moedigt ons aan om te vertrouwen op de groeikracht van het leven en open te staan voor veranderingen kom tevoorschijn vanuit de zuiverheid vanuit jouw ZIJN.
We zijn hier omdat wij verlangen naar ervaring. Uiteindelijk is het hele Universum onze moeder want wij zijn ontstaan als haar kinderen.

De steen die bij 2019 hoort is de Barnsteen
Wil jij weten wat 2019 voor jou persoonlijk te brengen heeft?
Maak een afspraak en ontvang in de maanden januari en februari 10% korting.

www.thekla-eva.nl
theklaeva31.futurenet.club/board
...

View on Facebook

2019 een jaar vol nieuwe kansen & dromen.
Mijn wens voor jullie
Dat deze allemaal snel uit mogen komen!

Droom en leef je droom!

Liefs Thea
...

View on Facebook

Een Ster wijst de weg
De Ster wordt in deze tijd van het jaar vaak in verband gebracht met de geboorte van Jezus, ik wil jullie een andere visie brengen.

De XVIIe kaart uit de Tarot is de kaart van de Ene. Om God in alle uitingen van het bestaan te kennen en Hem in al Zijn oneindigheid te doorgronden
De achtpuntige ster staat voor het geestelijke vuur en ze wordt omringd door zeven witte kleine sterren die de 7 lichaams- chakra’s of de oude planeten voorstellen. De chakra’s behoren toe aan de achtpuntige ster ‘’ het Goddelijke beginsel in ons’’ en vormen samen een harmonische eenheid. Dit is de kaart waarin ‘’ God zich bewust wordt van zichzelf’’.
De mens wordt zich bewust van de eenheid van alle dingen.
Het getal 17 wordt gezien als een ‘’geluksgetal’’. 17= 1+7=8. Het idee achter 8 is De Gerechtigheid. ‘’De Ster’’ manifesteert de werking der Gerechtigheid op het hoogste niveau een vrouw die de ‘’naakte’’ pure waarheid van het Zelf laat zien en is bovendien een symbool voor het onbewuste.
In het leeggieten van de kruiken op het land en in het water brengt zij tot uitdrukking dat wat zij aan ervaringen heeft verworven, terug geschonken moeten worden aan de verschillende bewustzijn gebieden zowel op het materiele (aarde) als op het immateriële gebied (water).
Donker en licht
Om sterren te zien, moet het eerst donker zijn. De werking van de Ster is een nacht beuren. Daarom verschijnt de Ster nogal eens op een dieptepunt in het leven. Precies als we niet meer weten wie we zijn, als ons ego grote nederlagen heeft geleden, komen we op wonderbaarlijke wijze in contact met de Ster. Vaak wordt de Ster beschreven als kaart van de hoop. Als we ernaar kijken vanuit het ego, dat klappen heeft opgelopen, is het van groot belang, dat we moed houden en vertrouwen blijven hebben in grotere bronnen van liefde, licht en waarheid dan ons ego in staat was te begrijpen en te hanteren.

Je eigen ster.
Omdat er miljarden sterren zijn, mag je gerust aannemen, dat ergens in de kosmos jouw individuele lijn een ster ontmoet: JOUW EIGEN STER. Die ster staat symbool voor jouw kosmische individualiteit. Niemand kan jou vertellen wat dat betekent, want diep vanbinnen weet je dat zelf het beste. Jouw ster is je afkomst en je bestemming.
De ene grote ster is het “IK BEN’’, door de Goddelijke vonk in jezelf te ontdekken en te leren kennen, kun je Hem in alle dingen om je heen herkennen. Dat bewustzijn van de eenheid van al het geschapene is daarbij niet afhankelijk van wat je DENKT, maar wat je BENT.

www.thekla-eva.nl
theklaeva31.futurenet.club/board
...

View on Facebook

Zegel van God
Kasteel Doornenburg is na de tweede oorlog met stenen die uit Arnhem kwamen weer opgebouwd. Uit deze enorme bult stenen kwam wel een heel bijzondere steen naar voren.
In deze steen zat een gat en in dat gat zat een ronde schijf van metaal met iets gegraveerd. In eerste instantie dacht men dat het zwarte magie was en is de steen jarenlang opgeborgen. Maar later is na grondig onderzoek ontdekt dat het een “zegel van God” was. Ik was perplex, had nog niet eerder van het fenomeen zegel van God gehoord en ik wil graag met jullie delen wat ik ontdekt hebt.

De steen is uniek want eigenlijk werden zegels van God op lams- of kalfshuid gemaakt (zij zijn nog rein en onschuldig). Kasteel Doornenburg bezit dus een heel bijzonder (laat) middeleeuws voorwerp, een magisch zegel: het zogenaamde Sigillum Dei, het Zegel Gods. Het zegel is bekend uit toverboeken (oh, kijk dat mag wel?) uit de 14e t/m de 17e eeuw. Het zegel op de Doornenburg is gegraveerd in metaal.

Wat was nu het nut van zo’n zegel van God?
Vroeger waren er geen dokters, wel kruidenvrouwtjes, maar die mocht je niet om hulp vragen want dat was duivelswerk. Wat kon je dan als normaal mens in die tijd nog doen? Ja, juist, bidden naar God. Je kon natuurlijk ook een zegel van God in je huis leggen of inmetselen.
Het zegel diende gebruikt te worden bij het oproepen van magische bezweringen met behulp van de krachten van God en de Engelen.
De Sigillum Dei (zegel van God, of signum dei vivi) , symbool van de levende God, was een laat-middeleeuwen- magisch diagram met de naam van God en zijn engelen. Het was een amulet met de magische functie van de ingewijde magiër (witte magie mocht blijkbaar wel), die macht gaf over alle wezens behalve aartsengelen, maar dat was meestal alleen voorbehouden aan degenen die de gezegende visie hadden bereikt van God en engelen.

Er bestaan verschillende varianten van het zegel, maar er zijn bepaalde regels die telkens terug komen: het zegel bestaat uit een cirkel met daarin een zevenhoek: een heptagram (zevenpuntige ster) én een pentagram (vijfpuntige ster).
Één van de teksten die bij het zegel van God behoort is: omdat de Geest het verzegeld heeft zijn wij zeker van onze redding. Niemand kan het zegel van God verbreken.
Wel bijzonder dat zowel Arnhem (waar de steen vandaan kwam) als het kasteel gebombardeerd waren, het zegel zou toch tegen álle kwaad beschermen. Je zou bijna gaan geloven dat er toch “hekserij” gebruikt is.

www.thekla-eva.nl
theklaeva31.futurenet.club

en.wikipedia.org/wiki/Sigillum_Dei
...

View on Facebook