Consult bij mij thuis

Inzicht in je situatie en je emotionele en psychische gesteldheid.

In alle vormen van begeleiding die ik geef is inzicht in je situatie essentieel. Soms is inzicht  simpelweg alles wat je nodig hebt. Dat geeft houvast in hoe  je met situaties om je heen kunt omgaan en zo weer verder te kunnen. Vaak ook mag ik oude energieën bij je weg halen die niet meer passen, en energie omzetten. Potentieel in kracht bij je wakker maken. Je afstemming hoger afstellen. Dat alles terwijl ik de aanwijzingen volg die ik hoor en zie. Diepgaand waarnemen en werken met je verschillende energetische velden. Zoals je emotionele, je mentale, fysieke en astrale en spirituele veld. We hebben verschillende velden en als er met een van die velden iets niet klopt heeft dat effect op de rest. Bij veel van ons is met een of meerdere lagen een disbalans. Kun je nagaan wat er gebeurt als dat weer vrij komt.

Transformatiebegeleiding

We zijn op weg naar hogere vormen van Zijn dan die we ooit eerder op aarde hebben meegemaakt. Multidimensioneel, Kracht van Creatie, Eenheidsbewustzijn, Opheffen van de Dualiteit, Verlichting, Ascentie. Grotendeels nieuw, deels is het oeroude kennis maar dan naar nieuwe hoogten en ongelofelijk intrigerend. Essentieel daarbij is om het oude los te laten en je open te stellen voor nieuwe vormen. De nieuwe grootse jij of is het de prachtige oorspronkelijke jij die je ooit bent geweest……..

Diepgaande hulp bij het loslaten van oude gedrag- en bewustzijnspatronen.

Als we veranderen en groeien, laten we het oude los. In het verleden ging dat altijd met veel verdriet en pijn. Dat is niet meer nodig. Veel kan getransformeerd worden in vrij korte tijd. Waar we in het verleden lang en moeizaam voor moesten knokken, gaan we nu sneller en effectiever dan ooit. Het is niet altijd even gemakkelijk, maar met de nieuwe energetische technieken en inzicht in waar je doorheengaat,  kost het je nog maar een fractie van de tijd die het je vroeger kostte. Op naar de volgende laag van transformatie.

Vorige Levens.

Het kan zijn dat je in een vorig leven een ervaring hebt gehad die je nu nog steeds belemmert om je vrij te voelen.

Andere lagen en blokkades.

Blokkades en andere lagen uit vorige levens –  en soms zijn ze helemaal niet eens van jou zelf maar hebben we die blokkades en beperkingen soms op ons genomen. Soms vrijwillig maar vaak ook niet. Ik kijk het na en met behulp van mijn gidsen zet ik de energieën om.

Innerlijk kind en Innerlijk kind werk.

De basis van emotionele heling is in veel gevallen waarnemen van en luisteren naar en vooral leren houden en ondersteunen van je innerlijk kind. Ik werk regelmatig met mensen aan dit deel om het in een grotere balans te brengen zodat in het volwassen leven ook een betere balans ontstaat. Je innerlijk kind is een parallel deel, maar er zijn veel meer delen van jou die zich weer met je willen verenigen. Tot aan je Multidimensioneel lagen toe. En nog verder…….. Ik kijk naar de delen die zich aan mij tonen en balans nodig hebben ga ermee aan de slag voor je.

Gebruik van Kosmische Genezende kleuren en energieën.

Genezende energieën komen vaak in de prachtigste kleuren. Elke kleur heeft zijn vibratie en kracht en geuren. Naast de beelden die ik krijg komen vaak kleuren door  die ik verwerk in mijn behandeling. Ze werken sterk genezend.

Verschillende vormen van Healing

Al deze verschillende vormen van Healing gebruik ik door elkaar. Er ontstaan steeds nieuwe vormen van waarnemen en genezen. Dat betekent dat wat voor jou nodig is zich bij mij zal aandienen met behulp van de energieën die mij laten zien wat je nodig hebt. Het  overkomt me regelmatig dat ik verbaasd sta van wat zich nu weer voordoet. Vervolgens ben ik diep geroerd en dankbaar dat ik dit mag ervaren en doorgeven

€ 67,50 per consult van een uur per 1 januari 2019. Consult bij u thuis                  € 250,00, plus reiskosten en kosten voor reistijd. (Prijs met ingang van 1 januari 2018)

NIEUW: Telefonisch consult : € 1,75 per minuut (exclusief BTW) (met een minimum van 30 minuten) (Prijs met ingang van 1 januari 2018)

*** Indien het telefonisch consult korter is dan 30 minuten wordt het bedrag van € 50,00 berekend.

* Aan oude sites, niet verwijderd door Google, kunnen geen rechten ontleend worden.

** Gemaakte afspraken die NIET 24 uur voor het tijdstip worden afgezegd worden in rekening gebracht.