Zuiveren

Het zuiveren van huizen

Er kunnen in onze huis dingen gebeuren welke we niet kunnen verklaren. De meeste nuchtere mensen zullen zich niet aan storen en niet op de gedachte komen dat er een geest aanwezig is. Maar soms voelen we toch dat er iets niet klopt of dat er iets aanwezig is wat we niet verklaren of beschrijven. We voelen het aan, de sfeer is anders. Vaak merken we het verschil tussen onze huis en de buitenwereld.
Het kan zijn dat er een geest in huis aanwezig is of bepaalde emoties of spanningen van vorige bewoners zijn blijven hangen. Aanwezigheid van geesten zijn op zich niet zo vreemd, want de astrale wereld van geesten loopt door onze wereld heen.
Het betreft vaak geesten van overleden personen die nog niet over willen gaan of om een ander reden hier willen blijven hangen. Een aantal is het spoor bijster en beseffen niet dat ze al lang overleden zijn als mens en blijven ronddolen totdat iemand hen weer op de goede weg zet om over te gaan. Andere geesten blijven op aarde hangen omdat ze in hun leven als mens verslaafd waren aan materiële spullen, drugs of alcohol. Een andere categorie geesten zijn om een of andere reden nog niet klaar om over te gaan.

Ze blijven vaak hangen bij mensen die op dezelfde emotionele golflengte zitten.

Andere dolende geesten komen op mensen af die hun bewust oproepen (glaasje draaien of channelen) en blijven daar plakken. Bij gevoelige mensen die niet goed geaard zijn, kunnen ze heel vervelend zijn en zelfs in hun aura binnendringen, wat tot problemen en negatieve beïnvloeding kan leiden. Geesten hoeven zich niet te manifesteren in het hele huis. Ik heb geesten ervaren die zich alleen ophielden in een kamer of kelder. Echter hun invloed kan op het hele huis en op onze welzijn voelbaar zijn.

Geesten kan men op diverse manieren in huis krijgen. Het kan komen dat ze meegekomen zijn met een persoon die gevoelig is, te open staan, niet stabiel is of verslaafd is aan bepaalde zaken. Ze kunnen al in huis aanwezig zijn op het moment dat je het huis betrekt. De aanwezigheid van aardstraling kan een energiebron zijn waardoor entiteiten aangetrokken voelen. Er kunnen bepaalde duistere rituelen ooit in de buurt gedaan zijn maar ook glaasje draaien kan geesten aantrekken. Je kunt in een buurt wonen waar veel dolende geesten aanwezig zijn, bijv. naast een begraafplaats of een plek waar vroeger gevochten is in een oorlog.
Geesten of entiteiten zijn er in verschillende soorten. De ene is negatiever dan de ander, er zijn er die heel emotioneel beladen zijn. Hun invloed op de bewoners verschilt per huis en heb verschillende verschijnselen hieronder beschreven.
Buiten geesten kunnen ook andere energieën veel last geven. Negatieve emoties of trauma’s die in het huis zijn, kunnen daar als negatieve energie veel last veroorzaken. Er kunnen energetische bindingen aanwezig zijn die aan de ruimte, plek of voorwerpen verbonden zijn. Gevoelige mensen hebben hier vaak erg last van maar ook doodnormale nuchtere mensen kunnen last krijgen van slaapstoornissen, vermoeidheid en spanningen.
Op plekken waar veel mensen komen of jarenlang hebben gewoond kan het energetisch vervuild raken waardoor de aanwezige energie belastend gaat werken op de personen die daar wonen. In principe heeft niet iedereen daar meteen last van of is men niet bewust dat men er last van heeft. Gevoelige mensen, kleine kinderen en huisdieren zijn vaak de eersten die last hebben van energetische aanwezigheid in huis.

Kosten zijn:

Zuiveren woning   € 250,00, exclusief reiskosten en reistijd. (Prijs met ingang van 1 januari 2018)

* Aan oude sites, niet verwijderd door Google, kunnen geen rechten ontleend worden.