Aardstralen

Aardstraling is een energetische straling die vanuit de grond naar boven komt, vooral via breuken in de aardlaag of via geconcentreerd via wateraders die onder de grond stromen. Net zoals healingen energetische energieën zijn en niet te meten via wetenschappelijke meetinstrumenten, zo is aardstraling ook niet te meten. En niet wetenschappelijk direct te bewijzen. Echter de feiten wijzen wel op de aanwezigheid gevoelige mensen en ook wichelroedelopers kunnen dit voelen en via een wichelroede of pendel opsporen.

Aardstralen zijn al bekend sinds de oudheid en vroeger wisten de mensen dat je nooit een huis moest bouwen op een aardstraal. Alleen op positieve aardstralen bouwde men de kerken en vaak op een kruispunt van een aantal aardstralen. Deze stralen staan bekend als leylijnen. Boeren weten ook van het bestaan van deze straling en weten dat hun vee slecht boert op de aanwezigheid van straling. Ze nemen dan ook vaak maatregelen om deze straling tegen te gaan. In een aantal landen in Europa zoals in Scandinavië en Oostenrijk neemt men dit zeker serieus. Komt men ziek bij de dokter dan vraagt de dokter vaak of ze hun huis al eens onderzocht hebben op de aanwezigheid van aardstralen. Vaak wil het helpen als je je bed naar een ander plek verhuist.
Overdag wordt de straling deels geneutraliseerd door het zonlicht en verblijven we niet vaak op dezelfde plek. Omdat we ook met onze voeten op de grond staan, beslaan we slechts een klein oppervlakte en zijn we ook geaard waardoor de straling deels wordt afgevoerd in de grond. Als het donker wordt, wordt de straling veel sterker. Omdat we als we slapen ruim 7-8 uur op dezelfde plek verblijven in bed, en liggend ook minder geaard zijn en een groter oppervlakte zijn, worden we een langere tijd bestraald met de nodige gevolgen. Afhankelijk hoe gevoelig je bent, hoe snel je weer je energie kan aanvullen en hoe groot je weerstand is, komen de klachten langzamerhand opzetten. Aardstraling verzwakt je aura en hierdoor je weerstand. Aangezien aardstraling bijna overal voorkomt is het vaak de combinatie van wateraders en aardstraling waardoor de energie versterkt wordt. De aanwezigheid van zogenaamde Hartmann en Currylijnen die een netwerk of raster van straling vormen, versterken het geheel nog meer.

 

 

pic
Beginnende klachten die een steeds chronischer karakter krijgen zijn :

– slapeloosheid, vroeg wakker worden
– uitgeput raken, oververmoeidheid, ook als men ’s morgens opstaat
– snel energie verliezen bij aanwezigheid bij personen
– ’s ochtends moe, ’s avonds heel energiek
– koude voeten of koud hebben op bepaalde plekken in huis- kramp, kuitkramp in bed
– reuma/jicht – achtige verschijnselen, stijve spieren bij opstaan
– hoofdpijn of migraine- rugpijnen- vaak buikpijn en/of diarree
– niet uit kunnen slapen door bovengenoemde klachten
– emotionele klachten zoals depressiviteit

bij kinderen komen vaak de volgende klachten voor:
– bedplassen
– slecht slapen
– bleekjes uitzien
– slechte schoolresultaten
– eczeem
– hyperactiviteit
– vermoeidheid
In huis kan je het volgende waarnemen:
– planten groeien op bepaalde plekken slecht of scheef
– kleine huisdieren sterven vaak op bepaalde plekken in huis
– koude kilte op bepaalde plekken
– aardstraling uit breuken kunnen entiteiten aantrekken
– de kat, mieren, wespen en andere nachtdieren leven vaak op aardstraling, andere

dieren mijden deze plekken
– spanningen in huis en mensen raken snel geprikkeld
– bezoek blijft niet lang hangen

Negatieve aardstralen hebben een slechte invloed op mens, dier en omgeving. Bij mensen treden diverse lichamelijke klachten bij langdurig verblijf op de plek waar aardstraling naar boven komt: (over)vermoeidheid, hoge bloeddruk, reuma en artrose, slaapstoornissen, hoofdpijn, concentratiestoornissen, koud gevoel, bedplassen bij kinderen, huilbaby’s, veranderingen in je bloed, en vele andere soorten klachten komen op.
Deze aardstralen breken lang maar zeker je weerstand af. Dat komt omdat ze je immuunsysteem of mogelijk zelfs je aura aantasten. Vooral als je ook op die plek slaapt en elke nacht 8 uur lang op die plek bevindt dan wilt het snel gaan. Daarbij komt ook nog dat ’s nachts onze weerstand lager is en de aardstraling juist sterker. Als men het verlies aan weerstand niet kan aanvullen dan komt men op den duur in grote problemen.
Feit is dat je ziek wordt als je bed op een plek staat met sterke aardstralen. Ga je op een andere plek slapen dan verdwijnen de klachten.
Ook dieren kunnen aardig van streek raken door aardstralen. Heel bekend is dat dieren op een boerderij aardig van streek raakten door aardstralen. Boeren lieten bij zulke problemen een wichelroedeloper komen om te kijken of het probleem door aardstralen komt. Meestal was het probleem dan ook opgelost als men dat wist.
Sommige dieren houden van aardstralen, katten, mieren, ratten en uilen komen op aardstralen af. Het zijn bijna allemaal nachtdieren en worden schijnbaar door aardstralen opgeladen. In huis moet je de plekken waar katten graag liggen dus ontwijken. Onbewust doen we dat ook wel en leggen we op die plekken obstakels zoals meubels en planten, zonder te beseffen waarom. Honden in huis zullen die plekken bewust ontwijken.
Bijen maken vreemd genoeg meer honing aan op plekken waar aardstraling heerst. Bij plekken waar aardstraling aanwezig is willen wel eens vreemde verschijnselen waarneembaar zijn, dat is afhankelijk van de sterkte van de straling: lichtflitsen, heel zwak of zelfs fel, lichtbollen, kilte en gespannenheid, een vreemde sfeer. Als die sfeer heel sterk is, zullen mensen dit voelen en de plek ontwijken. In het donker kan je soms lichte rechte lichtflitsen waarnemen waar de aardstraal zich bevindt. Je moet met meerdere mensen kijken want soms krijg je het gevoel dat je je verbeeld.
Baby’s kunnen ook aardstralen waarnemen en deze ook mijden.

Ik kom regelmatig aardstraling en wateraders tegen in de huizen die ik zuiver van entiteiten en/of negatieve energie. Ik neutraliseer deze energie waardoor ze niet meer belastend werken op de bewoners, dieren en planten.

Het verwijderen van aardstralen kost € 250,00, exclusief reiskosten en reistijd. (Prijs met ingang van 1 januari 2018)

* Aan oude sites, niet verwijderd door Google, kunnen geen rechten ontleend worden.