Coaching

Coaching – ik begeleid jou

“Kom neem mijn hand, dan wandelen we een stukje samen.”
In coaching..
Kies je voor een concrete aanpak voor een of meerdere thema’s in je leven. Je wilt dit niet alleen uitzoeken, maar vind het fijn als er iemand objectief een eerlijk mee onderzoekt wat je kunt toepassen in je leven. Omdat ik voordurend in contact sta met jouw ziel, kan ik je helpen vlot en specifiek tot inzichten te komen. Deze inzichten kunnen we daarna samen verder uitdiepen met daarvoor bestemde intuïtieve technieken en methodes.

Voordat je komt voor coaching
Een sessie voorafgaand aan coaching is essentieel. Daarin worden de ijkpunten gesteld vanuit jouw ziel. Dit is ons startpunt binnen de coaching en daarmee gaan we aan de slag. Samen met jouw eigen ideeën hierover wordt een compleet beeld gevormd. Na de sessie, doe ik je een concreet voorstel met daarin aangegeven welke onderwerpen aan bod zullen komen. Daarbij houden we een voor jou specifiek doel voor ogen. Dit doel is altijd een verbetering van de huidige situatie.

Wat ik precies doe voor jou in coaching
Ik verbind met jou voor elke coachsessie en bereid me voor met een thema. De begeleiding die ik jou biedt is een samenspel tussen mijn paragnostische talenten en coaching vaardigheden, met een knipoog naar praktische zaken. Omdat alles wat er opkomt in onze ontmoetingen ook toepasbaar moet zijn in jouw leven, zal ik concrete opdrachten voor jou ontwerpen en aan je voorstellen. Het moet voor jou enerverend blijven om te doen en iets waar je naar uitkijkt om mee te werken. Tegelijkertijd zal ik je ook uitdagen om bij tijd en wijlen buiten je zogenaamde comfortzone te treden. Dit is soms nodig om de juiste beweging te creëren in de manier waarop je in het leven staat.

Maximaal Effectief
Omdat ik vind dat je persoonlijke ontwikkeling niet aan een klok kunt verbinden, vind ik het belangrijk dat we met elkaar in contact staan gedurende ons coaching traject. Ook op momenten dat we niet een afspraak hebben staan in de agenda. Dat betekent concreet dat je mij ten alle tijden mag benaderen voor advies en vragen, ervaringen en inzichten of simpelweg het delen van een gebeurtenis. Ik zal niet altijd in de gelegenheid zijn direct te communiceren, maar je krijgt altijd een antwoord. Dit helpt jou op je weg naar persoonlijke maximale effectiviteit. Lijkt coaching je ideaal? Kies dan een van de mogelijkheden die we samen kunnen ontdekken.

Wat is een Sessie?
“Er is nooit niets, want niets is ook iets..”

In een sessie: Ik vertel het aan jou..
Je kiest voor een sessie als je wilt dat ik jou vertel wat er opkomt in een afstemming. Met een afstemming bedoel ik dat mijn gehele focus is gericht op jou. Je wilt graag weten waar je staat in je leven en wat er door jouw ziel als belangrijk wordt gezien.

Voordat je komt voor een sessie
Alle informatie in de communicatie tussen mij en je ziel leg ik voor jou vast in een verslag. Dit uitgebreide verslag geeft helder voor jou weer waar je focus op dient te liggen. Van jou heb ik alleen je naam nodig, zodat ik kan afstemmen op de juiste ziel. Het verslag mag je uiteraard meenemen en is van jou.

Wat ik precies doe voor jou in een sessie
Ik verbind met jou en zo komt er informatie op. Vanuit deze positie kan ik zuiver en oordeelloos luisteren en vragen stellen aan je ziel. Met elkaar en met behulp van het verslag gaan we de diep in op jouw leven.

Tijdens de sessie
Je kunt natuurlijk vragen stellen aan mij tijdens de sessie. Dan vraag ik door aan je ziel of ik verheldering kan krijgen op je vraag en deze beantwoord ik direct aan jou. Daarnaast is het voorafgaand aan onze afspraak altijd mogelijk een richtlijn of richtgebied aan te geven aan mij. Bijvoorbeeld als je meer wilt weten over je passie of zingeving, je liefdes- of gezinsleven of je gezondheid.
Lijkt een sessie je ideaal? Kies dan een van de mogelijkheden die we samen kunnen ontdekken