Seichem

Seichem is een onderdeel van het TERA MAI ™ healingsysteem, ontwikkeld door Kathleen Milner. De letters TM betekenen trade mark. Dit wil zeggen dat iedereen die de naam TERA MAI ™ gebruikt, de inwijdingen en kennis precies zo door moet geven als Kathleen Milner wereldwijd uitdraagt, Seichem /  TERA MAI ™ is een belangrijke aanvulling op Reiki, waarmee niet alleen met handoplegging wordt gewerkt, maar ook in de aura gewerkt kan worden. In vergelijking tot Reiki wordt hierdoor veel actiever behandeld.

Seichem vindt zijn oorsprong in het oude Egypte. Daarom wordt Seichem ook wel Egypten Healing genoemd. Kathleen Milner heeft de oude kennis en symbolen doorgekregen en verwerkt tot het Tera Mai ™. Haar boek “Reiki en de andere stralen” is een aanrader voor diegene die meer over Seichem willen weten. Een ander boek van haar is Tera, My Journey Home. Tera Mai ™ Seichem onderscheidt zich van de ‘traditionele Seichem’, deze bevat slechts het element vuur met een aardingskwaliteit die men SEKHEM noemt, dit is de energie van de Egyptische godin ‘Sehkmet’.

Veel mensen vinden het prettig om eerst Reiki te doen, voor ze met SEICHEM beginnen. Dit heeft als voordeel dat je langzaam went aan de hogere energieën. Maar het belangrijkst is misschien wel om goed aan te voelen wat bij jou past. Bij Seichem II leer je hoe je kunt werken met symbolen en hoe je de spirituele Operatie kunt toepassen.

Veel meer nog dan bij Reiki heb ik het gevoel dat Seichem zoveel biedt dat het nodige tijd kost om alles te verwerken. Inmiddels heb ik bij behandelingen de nodige ervaring opgedaan met Seichem en heb gemerkt dat het zorgt voor veel meer diepgang. Bij behandelingen heb ik daardoor veel meer vertrouwen en mogelijkheden gekregen. Seichem biedt door de actieve healing veel mogelijkheden om je intuïtie te volgen en verder te ontwikkelen.

Seichem bevat 4 elementen

1. Reiki Aarde   – healing warm of koud, het aardt alle andere Healing energie.

2. Sakara   –         Vuur lichte elektrische prikkels, werkt zowel in de Aura als in het

fysieke lichaam.

3. Sophi El  –        Water golven van koele energie, haalt diepe emoties naar boven en

spoelt alles als het ware weg.

4. Angelic Light – Lucht tweevoudige energie van lucht/ether en gebied van de

engelen, Gidsen en helpers. Geestelijke healing, verhoogt de kracht

van het derde oog en de kracht van het gesproken woord.

 

De verschillende energieën hoeven niet opgeroepen te worden. Ze zullen vanzelf gaan stromen als er behoefte aan is. Je kunt natuurlijk wel de energieën oproepen. Als je het even niet weet vraag dan om hulp.
De inwijding van Seichem I verhoogt de trillingen van de chakra’s. Het hartchakra wordt op etherisch niveau afgestemd. Ook de keelchakra wordt op etherisch niveau afgestemd. De inwijding beïnvloedt het derde oog en de kruin gaat verder open. Dit laatste voltooid het proces door het kanaal te verzegelen zodat het opgevoerde vermogen de rest van ons leven intact blijft. De energie raak je nooit meer kwijt.

* Aan oude sites, niet verwijderd door Google, kunnen geen rechten ontleend worden.